woensdag 21 augustus 2019

21 augustus. Van Erftstadt naar Liverdun.

Vanmorgen om 9 uur zijn we vertrokken van camping Librarer See. We betaalden precies € 20,- voor een nacht. Op de vergelijkingssites komt de camping er bekaaid af vooral vanwege de nurkse dame in de Receptie. Die is i.d.d. geen toonbeeld van vriendelijkheid. Overigens is het sanitair dik in orde. Alles nieuw maar de douchemunten kosten wel € 1,- per stuk!! Hun website vind je hier.
Het was rustig op de weg. Via de A1 en de B 51 zijn we via Bitburg naar Luxemburg gereden. Bij de Aral tankten we voor € 1,22 de liter. Om 13.45 uur arriveerden we  in Liverdun nadat we bij de afslag 25 van de A31 waren gegaan. Beter is om afslag 22 te nemen! De camping in Liverdun is ruim en mooi. Een nacht kost € 23,- Het is ook een typische doorgangscamping waar aan het eind van de middag veel caravans/campers aankomen om de laatste nacht door te brengen voordat ze weer naar Nederland gaan. Je kunt er eten en er is een gezellig terras. Hun website vind je hier. We hebben een leuke plek vlak bij de ingang gevonden.

Pauze langs de A64 vlak voor Luxemburg



Onze plek in Liverdun

Zonnen en lezen

Het 'mooiste uurtje'

Gezicht op Liverdun vanaf de camping


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

25 september. Weer naar huis.

Vanmorgen om 8 uur opgestaan en om 9 uur weggereden voor de laatste 150 km naar Leeuwarden. Om precies 11 uur reden we het terrein van de st...