vrijdag 13 september 2019

11, 12 en 13 september.

Na de regen komt zonneschijn en dat was ook nu zo! Woensdag 11 september hebben we heerlijk in de zon ontbeten om daarna naar het strand te gaan. Donderdag 12 september was het schitterend weer dus de hele dag naar het strand. Om 19.30 uur zijn we samen met Koop en Rian plus Sijbrandus en Tineke naar restaurant La Plagette gefietst. Daar hebben we heerlijk gegeten. Twee spiezen met bief van een Frans rund! Terug op de camping afscheid genomen van Koop en Rian.
Vrijdag de 13e. Vanmorgen zijn Koop en Rian vertrokken. Na het ontbijt heb ik eerst een stoel gerepareerd. Deze 10 jaar oude Dukdalf lijdt aan metaalmoeheid. D.m.v. een spalk van een oude tentstok kan de stoel weer gebruikt worden. Verder zijn we de hele dag op het strand geweest. Prachtig weer maar de zee is aardig kouder dan vorige week n.l: 18 gr!! In de avond nog een foto van de opkomende volle maan gemaakt.

Ontbijt in de zon op 11/9.

Bij restaurant La Plagette 12/9.

Spiezen.

Stoelreparatie.

Bijna volle maan

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

25 september. Weer naar huis.

Vanmorgen om 8 uur opgestaan en om 9 uur weggereden voor de laatste 150 km naar Leeuwarden. Om precies 11 uur reden we het terrein van de st...